وب سایت بروز
جستجو کردن
Close this search box.
جستجو کردن
Close this search box.

خطر کرونا برای زنان باردار

خطر کرونا برای زنان باردار

همانطور که می‌دانید ویروس کرونا به دستگاه تنفسی حمله و آن را از کار می‌اندازد. هنوز تحقیق و پژوهش علمی در این زمینه که زنان باردار تا چه اندازه مستعد ابتلا به کرونا می‌باشند، وجود ندارد.

خطر کرونا برای زنان باردار

اما از آنجایی که در بدن یک زن باردار، تغییرات خاص و ویژه‌ای در سیستم ایمنی و نیز در فیزیولوژی بدن اتفاق می‌افتد، این احتمال وجود دارد که زنان باردار را در زمره افرادی قرار دهد که با خطر بیشتری در مقابل این کووید 19 و در کل عفونت‌ های تنفسی ویروسی مواجه باشند. پس در نتیجه خطر کرونا برای زنان باردار جدی است.

خطر کرونا برای زنان باردار

در اپیدمی ‌های گذشته مانند سارس (SARS-CoV) که همان کرونا ویروس سندروم تنفسی حاد می‌باشد و یا اپیدمی مِرس یا همان کرونا ویروس سندروم تنفسی خاورمیانه و یا آنفولانزا، طبق شواهد و مدارک، زنان باردار در مقابل افراد عادی، ریسک بالاتری را نشان دادند.

پس در این اپیدمی ناشناخته نیز احتمال وجود دارد که این قشر از جامعه آسیب پذیرتر باشند.

تاثیر کرونا بر زنان باردار چگونه است

به دلیل ناشناخته بودن ویروس جهش یافته کرونا و غیرقابل پیش بینی بودن رفتار ویروس، نمی‌توان اظهارنظر دقیقی داشت. تنها می‌توان به شواهد و مدارکی که از اپیدمی‌های سارس، مرس و آنفولانزا در دست است اکتفا کرد و احتمالاتی را حدس زد.

بطور مثال در آن اپیدمی‌ها مرده زایی و سقط جنین در زنان باردار مشاهده شد. مثلا مادارن باردار در سه ماه اول بارداری، اگر تب شدید داشته باشند نوزادشان دچار نقص می‌شود.

خطر کرونا برای زنان باردار

مثلا شواهد مربوط به بیماری سارس می‌تواند در بیماری کرونا تا حدی به ما کمک کند. بیماری آنفولانزا بطور مثال باعث می‌شد که مادر مبتلا، با زایمان زودرس و یا پایین بودن وزن نوزاد در زمان تولد، مواجه شود.

نکته

مادر می‌تواند از طریق سرفه، عطسه یا تنفس، بیماری را به نوزاد خود منتقل کند.

با توجه به ناشناخته بودن این ویروس، این احتمال که ویروس می‌تواند از طریق جفت و یا از طریق شیر دادن به نوزاد منتقل شود قطعیت ندارد.

گردآوری : berroz.com

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *